Szanowni użytkownicy OpenTTD Polska,

Chcielibyśmy Was poinformować, że po wielu latach działalności, nasze forum zostanie wyłączone za 3 miesiące (koniec lipca 2023), a 9 miesięcy później zostanie całkowicie usunięte. Zdecydowaliśmy się na tę decyzję z powodu spadku aktywności użytkowników oraz zmian w sposobie interakcji i dzielenia się wiedzą w społeczności OpenTTD. Chcemy jednak podkreślić, że nie kończymy naszej działalności całkowicie. Nadal będziemy dostępni na Discordzie oraz Facebooku, gdzie będziemy mieli nadzieję kontynuować rozmowy i dzielić się wiedzą zainteresowanymi graczami. Dziękujemy Wam za lata aktywności na naszym forum i mamy nadzieję, że będziemy mogli kontynuować naszą współpracę w innych miejscach.

Z poważaniem,
Zespół OpenTTD Polska.
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Old School || TEAMS 2 STANDARD || sobota, 29 października
Start:
  • 29.10.2011 godz. 18.00

Koniec:
  • 29.10.2011 godz. 23.00

Data rozpoczęcia gry:
  • 1950

Czas trwania rozgrywki:
  • 5h

GRF'y potrzebne do rozgrywki i info:
  • BRAK

Ustawienia serwera:
  • max Pociągi: 600
  • max Samochody: 300
  • max Samoloty: 0
  • max Statki: 0
  • kredyt: 1,5 mln zł

Lista startowa (zapisy) 3/15: (nawiasy przy nickach znikną po potwierdzeniu udziału w turnieju)
  • niemiec
  • EL_Fuego PL
  • (Mouse)
  • (Daniel94)
  • (Rysh)
  • (Czajnikowiec)
  • kondzio2003
  • (Sander)
  • (shoter)
  • (Petr CZ) + (Razmir)
  • Alkomat

UWAGA:
  1. Turniej odbywa się na zasadzie prowadzenia firmy za pomocą pociągów i samochodów.
  2. Można grać samemu lub w drużynie (drużyny tylko 2-osobowe na 1 firmę).
  3. Zasady gry i punktacja znajduje się tutaj. W przypadku zwycięskiej drużyny, punkty zostaną dopisane do obu jej członków.
  4. Na turnieju obowiązuje zakaz korzystania z PBS'ów - tylko Pre-Signal i standardowe. Gra jak za starych czasów.
  5. Chętni proszeni są o napisanie posta w tym temacie.
  6. Wątek zostanie zamknięty po zakończeniu turnieju. Wszelkie nieuzgodnione kwestie do obgadania w turniejowym Shoutbox'ie.
  7. Krótkie info turniejowe.

Zachęcam do uczestniczenia w turnieju i pozdrawiam
niemiec
Odpowiedz
Czas najwyższy na jakiś turniej. Weekend przed Wszystkich Świętych chyba macie wolny Wink
Odpowiedz

no to mnie dopisz Big Grin
Odpowiedz
Mam pytanie a będzie można tylko popatrzeć.
Odpowiedz
(10-10-2011, 18:59)EL_Fuego PL napisał(a): no to mnie dopisz Big Grin
Dopisany.

(10-10-2011, 19:07)adamzmuda2 napisał(a): Mam pytanie a będzie można tylko popatrzeć.
Zawsze można Wink
Odpowiedz
Sory za to głupie pytanie. Zapomniałem, że można zrobić gra obserwowana.
Odpowiedz
Turniej w sobotę? Hmm, może będę. Dopisz.

//Dopisany
Odpowiedz
Dopisz mnie , moge byc z kims w parze Smile

//Dopisany
Odpowiedz
Pytanie orientacyjne. Przed Wszyskich Świętych macie długi weekend (29.10 - 1.11)? Tak myślę, że pewnie część nie będzie chciała marnować sobotniego wieczoru i turniej zrobić w poniedziałek (31.10).
Odpowiedz
zapisany ;p
Odpowiedz
ja wybywam na wszystkich świetych wiec odpada poniedziałek
Odpowiedz
ja będę w zależności od tego czy będę miał do dyspozycji internet czy nie, ale mozesz dopisać.
Odpowiedz
Ja też mogę się dopisać warunkowo w zależności czy i co będę robił w sobotę wieczorem i czy mógłbym poprosić o przypomnienie na maila czy coś w tym stylu przed samym turniejem?

Pozdrawiam kondzio2003
Odpowiedz
Zaglądajcie na forum/Facebooka, to się Wam przypomni Wink

Dopisany.
Odpowiedz
Z checia, duzej konkurencji nie zrobie ale liczy sie zabawa Smile
//Dopisany
Odpowiedz
shoter sie zapisuje,postaram sie byc :>,dawno w ottd nie gralem

//Już się mogłeś sam dopisać na listę.
Odpowiedz
ja też dawno nie grałem, trzeba będzie poćwiczyć przed turniejem Big GrinBig Grin
Odpowiedz
pamiętam, pamiętam. W niedziele strzeliłem sobie nawet mały trening Tongue siedziałem do 3:30 i nie spóźniłem się na zajęcia na 8:00 Big Grin
Odpowiedz
Widzimy się jutro o 18.00 Wink Kto wie czy już będzie na stówę lub go nie będzie?

Dopisany Petr z Razmirem.
Odpowiedz
ja jestem
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
[-]
Witaj
You have to register before you can post on our site.

Login/Adres e-mail:

Hasło:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Szanowni użytkownicy OpenTTD Polska,
Chcielibyśmy Was poinformować, że po wielu latach działalności, nasze forum zostanie wyłączone za 3 miesiące (koniec lipca 2023), a 9 miesięcy później zostanie całkowicie usunięte. Zdecydowaliśmy się na tę decyzję z powodu spadku aktywności użytkowników oraz zmian w sposobie interakcji i dzielenia się wiedzą w społeczności OpenTTD. Chcemy jednak podkreślić, że nie kończymy naszej działalności całkowicie. Nadal będziemy dostępni na Discordzie oraz Facebooku, gdzie będziemy mieli nadzieję kontynuować rozmowy i dzielić się wiedzą zainteresowanymi graczami. Dziękujemy Wam za lata aktywności na naszym forum i mamy nadzieję, że będziemy mogli kontynuować naszą współpracę w innych miejscach.
Z poważaniem,
Zespół OpenTTD Polska.

[-]
Discord

[-]
Ostatnie posty
Projekt polskie budynki
Tak, zamierzam wrzuc...McZapkie — 16:19
Projekt polskie budynki
Postanowiłem zrewi...pAter — 12:10
Projekt polskie budynki
Postanowiłem zrewita...McZapkie — 00:48