Dodanie życia na forum
|
Liczba postów: 535
Liczba wątków: 12
Proponuję dodanie działu "inne gry"
np: World of Tanks, Il2 1946/CoD, Silent Hunter 2-5, lub coś w tym stylu...
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 114
Czy jesteś pewien? Wiąże się to z dodaniem supportu bo co jak ktoś Cię zapyta dlaczego mi działo samobieżne skacze? Dlaczego mam lagi i dlaczego np wyskakuje splash screen?
Jak już coś dodawać to to, czym się zajmujemy i na czym chociaż w niewielkim stopniu się znamy.
Chyba, że chcesz założyć coś a'la fanclub lub "pochwal się przed innymi osiągnięciami".
Liczba postów: 1,370
Liczba wątków: 52
Chyba że, ciekawa gra polecam, nazwa, link...
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 7
05-05-2011, 16:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2011, 16:43 przez Czajnikowiec.)
wedlug mnie jakbysmy juz musieli dodawac takie cos to musimy sie na tym znać
Cytat:pochwal się przed innymi osiągnięciami
to od czegos takiego jest chyba Xfire
Cytat:Chyba że, ciekawa gra polecam, nazwa, link..
ale juz do czegos takiego, mozna zwykly topic stworzyc w "na kazdy temat"
Liczba postów: 299
Liczba wątków: 8
(05-05-2011, 16:32)Rysh napisał(a): Chyba że, ciekawa gra polecam, nazwa, link...
ta Rysh ma racje, myślę ze to dobry pomysł może istnieje coś równie dobrego jak Open, a przy okazji można trafić na coś ciekawego
Liczba postów: 525
Liczba wątków: 48
ja tam bym chciał AOE lub AOM
pierwsze znam ale drugie nie wiem co to
a fakt mam złotą edycje, ale prawde mówiąc ja czekam na premiere Diablo III, przesuwa sie to juz ponad rok wiec albo bedzie hit albo kompletne dno
Liczba postów: 1,132
Liczba wątków: 80
w tej formie to na pewno będzie dno
hehe, ta fotka pojawiła sie na którymś blizzconie gdy fani poskarżyli się na zbyt kolorową grafikę gry, a blizzard pokazał takie zdjęcie  .
moje zdanie na temat blizzarda jes takie sa chłopaki dobre ale dali ciała a worcraft 3 i teraz pracują nad poprawkami z diablo 3 , jak dadza dupy to popłyna, chyba nie stać ich na to wiec sądze ze bedzie hit, tymbardzxiej ze premiaera odwleka sie od listopada 2009
Liczba postów: 224
Liczba wątków: 9
(12-05-2011, 21:48)EL_Fuego PL napisał(a): moje zdanie na temat blizzarda jes takie sa chłopaki dobre ale dali ciała a worcraft 3 i teraz pracują nad poprawkami z diablo 3 , jak dadza dupy to popłyna, chyba nie stać ich na to wiec sądze ze bedzie hit, tymbardzxiej ze premiaera odwleka sie od listopada 2009 blizzarda nie stać???
( ilość klientów WoW ) * ( miesięczny abonament)
Diablo 3 pewnie będzie dobrą grą, pewnie każdy w nią zagra, ale ja i tak wole zagrać sobie w Diablo 1 ;]
Diablo Hellfire też dobre
Cytat:odwleka sie od listopada 2009
Skoro zaczęli prace w 2008 no to raczej znając Blizzard nie zrobią tego w rok czy pół roku jak każdego Need For Speeda. Zauważ że w 2007 oficjalnie zaczęli prace nad Starcraftem 2 a wyszedł w Lipcu 2010.
Niedawno powiedzieli że są na ostatniej prostej do wydania Diabełka. Mimo wszystko i tak bede w niego grał  A przyznam sie że w 1 nie grałem sporo, dla mnie troche nudnawy był, najwięcej grałem w Diablo 2 aż 7 lat
13-05-2011, 19:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2011, 20:25 przez Rysh.)
Cytat:blizzarda nie stać???
( ilość klientów WoW ) * ( miesięczny abonament)
Diablo 3 pewnie będzie dobrą grą, pewnie każdy w nią zagra, ale ja i tak wole zagrać sobie w Diablo 1 ;]
ano blizzarda nie stać po porażce z warcraft 3 o mało nie zbankrutowali, i mysle ze dlatego tak sie to przeciąga , ma być hit i pewnie będzie, swoją drogą tez lubie jedynke nawet mam oryginał
Cytat:Skoro zaczęli prace w 2008 no to raczej znając Blizzard nie zrobią tego w rok czy pół roku jak każdego Need For Speeda. Zauważ że w 2007 oficjalnie zaczęli prace nad Starcraftem 2 a wyszedł w Lipcu 2010.
Niedawno powiedzieli że są na ostatniej prostej do wydania Diabełka. Mimo wszystko i tak bede w niego grał A przyznam sie że w 1 nie grałem sporo, dla mnie troche nudnawy był, najwięcej grałem w Diablo 2 aż 7 lat 
nie zrozumiałeś mnie premiera diablo 3 była juz oficjalnie zapowiedziena i jak pamietam to miało nastąpić 15 listopada 2009 potem ją zmienili na styczeń 2010, a potem cisza az do dziś tylko trailera można sobie pooglądać
premiera diablo zapowiedziane na początek 2012
Szperając po necie znalazłem nieoficjalne wymagania Diablo III na PC i MAC
Wymagania PC
1. System operacyjny: Windows XP/ Vista
2. Procesor: 1.4GHz lub szybszy
3. RAM: 1GB lub więcej
4. Grafika: karta graficzna ze 128MB, DX9
5. Wolne miejsce na dysku: 4-8GB
Wymagania dla Maca:
1. System operacyjny: MacOS X 10.3 (Panther) lub lepszy
2. Procesor: 1.6GHz lub szybszy
3. RAM: 1GB lub więcej, zaleca się DDR RAM
4. Grafika: karta graficzna ATI lub nVidia ze 128 MB
5. Wolne miejsce na dysku: 4-8 GB
Wymagania jak dla PC nie są aż tak duże jak na dzisiejsze czasy więc myśle że wiekszości osób na spokojnie pójdzie
Łapał bym się
Liczba postów: 859
Liczba wątków: 22
(08-05-2011, 10:35)EL_Fuego PL napisał(a): a fakt mam złotą edycje, ale prawde mówiąc ja czekam na premiere Diablo III, przesuwa sie to juz ponad rok wiec albo bedzie hit albo kompletne dno
Odkąd zyje blizzard nie wydał zadnej dennej gry na 10 min grania
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
Witaj
|
You have to register before you can post on our site.
|
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
|
Szanowni użytkownicy OpenTTD Polska,
|
Chcielibyśmy Was poinformować, że po wielu latach działalności, nasze forum zostanie wyłączone za 3 miesiące (koniec lipca 2023), a 9 miesięcy później zostanie całkowicie usunięte. Zdecydowaliśmy się na tę decyzję z powodu spadku aktywności użytkowników oraz zmian w sposobie interakcji i dzielenia się wiedzą w społeczności OpenTTD.
Chcemy jednak podkreślić, że nie kończymy naszej działalności całkowicie. Nadal będziemy dostępni na Discordzie oraz Facebooku, gdzie będziemy mieli nadzieję kontynuować rozmowy i dzielić się wiedzą zainteresowanymi graczami.
Dziękujemy Wam za lata aktywności na naszym forum i mamy nadzieję, że będziemy mogli kontynuować naszą współpracę w innych miejscach. |
Z poważaniem, |
Zespół OpenTTD Polska. |
Ostatnie posty
|
Projekt polskie budynki
|
Tak, zamierzam wrzuc...McZapkie — 16:19 |
Projekt polskie budynki
|
Postanowiłem zrewi...pAter — 12:10 |
Projekt polskie budynki
|