[2011] Spotkanie graczy OpenTTD
|
Liczba postów: 1,370
Liczba wątków: 52
17-04-2011, 22:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-06-2011, 21:19 przez Rysh.)
Edytowano:
W tym roku spotykamy się w miejscowości Kosewko nad rzeką Wkrą.
Data: 8.07.2011 - 10.07.2011
Osoby zainteresowane dołączeniem do spotkania proszę pisać do Alkomat.
Poprzednia wersja posta:
Proponuje 15-17 Lipca (piątek-niedziela).
Okolice Poznania - najlepiej jakaś wiocha (z dostępem do torów).
Jakiś Hotelik niedrogi, internet niekoniecznie wymagany 
Osoby które poczuwają się że chcieli by się pojawić na takiej imprezie, proszę o wyrażenie swojej opinii (bez tego nie uzgodnimy nic!).
Liczba postów: 1,132
Liczba wątków: 80
niemiec napisał(a):Pytanie organizacyjne: kto jest chętny na weekendowy zlot w mojej wsi - Goczałkowice - Zdrój?
Terminowo proponuje początek lipca. Nocleg w jakimś pensjonacie. Myślę nad tym: http://www.eholiday.pl/noclegi-hw0549.html 30zł/osoba. Tu akurat jest w "centrum" wsi. Pociągiem (osobowym) rzut beretem, w pobliżu hala sportowa, basen, jeżeli byście chcieli taki wypad. Jeszcze się rozejrzę po innych.
Co do jakiegoś planu:
Myślę, że w piątek od południa zaczęły by się zjazdy wszystkich. Pociągiem do Pszczyny lub od razu w Goczałkowicach, jeżeli wszyscy byliby zmotoryzowani. Cały wieczór na luźne pogawędki. Sobota: można pozwiedzać, pospacerować, zobaczyć zalew goczałkowicki na Wiśle, rynek w Pszczynie, zamek, park zamkowy, zagrodę żubrów, gdzieś pójść i pogadać wspólnie. Niedziela: w sumie nie wiem co  Ja z Poznaniem odpadam - nie mam kasy na wyjazdy.
Widzę jeziorko jest, tory są - jak z noclegiem?
Nocleg, który podałem w linku jest najtańszy - 30zł/osoba, ale bez wyżywienia. Zresztą można grilla rozpalić  Nie pytałem się o wolne terminy, bo wiem na ile osób i kiedy dokładnie.
18-04-2011, 11:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2011, 11:40 przez Rysh.)
Myślę, że więcej osób jak 5-7 nie będzie
W sumie jest mieszkanie 7 osobowe, w sam raz chyba.
100 zł mieszkanie
100 zł dojazd z Białej Podlaskiej do Bielsko-Białej (licząc ze rabatem studenckim).
10 piw dziennie * 3 dni = 30 piw || 30 * 3 ~= 100 zł piwko
Łączny koszt 300 zł + jakaś szama.
Trzeba szukać pracy, albo zacząć odkładać - bo w sierpniu chce jeszcze do Czech wyjechać
Aaa... To. Myślałem, że chodzi Ci o mieszkanie w bloku  Jak pociągiem (TLK i EIC), to do Katowic lub Pszczyny. Dalej dokulać się osobowym. Z Katowic 5.29 zł (z ulgą 37%), z Pszczyny złoty coś (z ulga 37%).
Studenci mają 51%, uczniowie 37%.
Myślałem, że wszyscy dostali  Dobra koniec OFFtopu
Co na to inni?
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 7
ja odpadam. Nie pijam piwa ^^
Liczba postów: 224
Liczba wątków: 9
Ja wyrażam chęć przyjazdu, ale czy będę to jeszcze nie wiem.
Zaproponuje jeszcze jedna lokalizacje, działka pod Warszawą nad rzeką Wkrą ( 3 km od stacji kolejowej ). Dach na nad głową jest, leżaki są , grill jest, pontony i jakieś materace są, kibelek jest, prąd jest, bieżącej wody brak ale jest rzeka.
Dla chętnych wycieczka po warszawie  , muzeum kolejnictwa i takie tam.
Możesz napisać coś więcej o tej działce? Jakie koszty czyje to etc. ;>
Liczba postów: 224
Liczba wątków: 9
(18-04-2011, 14:08)Rysh napisał(a): Możesz napisać coś więcej o tej działce? Jakie koszty czyje to etc. ;>
Google maps
Stacja kolejowa w Pomiechówku.
Działka moich rodziców, nocleg za free.
Dokładnego terminu nie podam bo musiał by po prostu dogadać kiedy była by ewentualnie wolna.
Prawdę mówiąc lokalizacja jest dla mnie bardziej korzystna - autem około 220 km, jednocześnie mógłbym zgarnąć Kozackiego z Sokołowa Podlaskiego ( klik)
Termin środek lipca byłby myślę odpowiedni.
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 7
W sumie dla mnie warszawa odpowiada, bede mogl przyjechac, ale tylko sie zastanawiam czy to dla mnie bedzie sens przyjezdzac, bo nie wiem czy nie bede Wam przeszkadzac, bo jestescie o wiele starsi i wogule. ;p
Liczba postów: 525
Liczba wątków: 48
(18-04-2011, 14:05)Alkomat napisał(a): Ja wyrażam chęć przyjazdu, ale czy będę to jeszcze nie wiem.
Zaproponuje jeszcze jedna lokalizacje, działka pod Warszawą nad rzeką Wkrą ( 3 km od stacji kolejowej ). Dach na nad głową jest, leżaki są , grill jest, pontony i jakieś materace są, kibelek jest, prąd jest, bieżącej wody brak ale jest rzeka.
Dla chętnych wycieczka po warszawie , muzeum kolejnictwa i takie tam.
Hm w sumie to dobra lokalizacja na dzień dzisiejszy się pisze  tylko poczekamy na termin zobaczymy jak będzie z El_Fuego mam nadzieje dojade
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 114
Każdy weekend mi pasuje, lokalizacja też każda. Oczywiście muszę mieć informację tydzień-dwa wcześniej.
Czajnikowiec: każdy jest mile widziany, chyba, że masz 10 lat i będziesz z rodzicami... Wtedy może być cieżko
Liczba postów: 525
Liczba wątków: 48
18-04-2011, 19:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2011, 19:15 przez KJ(KeyJey)[PL].)
(18-04-2011, 18:43)Czajnikowiec napisał(a): W sumie dla mnie warszawa odpowiada, bede mogl przyjechac, ale tylko sie zastanawiam czy to dla mnie bedzie sens przyjezdzac, bo nie wiem czy nie bede Wam przeszkadzac, bo jestescie o wiele starsi i wogule. ;p
Musisz mieć pisemną zgode od rodziców na sporzywanie alku. i tak gra gitara  ja wam dostarcze na piśmie pozwolenie od żonki xD (mission imposible bo będę musiał podrobić)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
Witaj
|
You have to register before you can post on our site.
|
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
|
Szanowni użytkownicy OpenTTD Polska,
|
Chcielibyśmy Was poinformować, że po wielu latach działalności, nasze forum zostanie wyłączone za 3 miesiące (koniec lipca 2023), a 9 miesięcy później zostanie całkowicie usunięte. Zdecydowaliśmy się na tę decyzję z powodu spadku aktywności użytkowników oraz zmian w sposobie interakcji i dzielenia się wiedzą w społeczności OpenTTD.
Chcemy jednak podkreślić, że nie kończymy naszej działalności całkowicie. Nadal będziemy dostępni na Discordzie oraz Facebooku, gdzie będziemy mieli nadzieję kontynuować rozmowy i dzielić się wiedzą zainteresowanymi graczami.
Dziękujemy Wam za lata aktywności na naszym forum i mamy nadzieję, że będziemy mogli kontynuować naszą współpracę w innych miejscach. |
Z poważaniem, |
Zespół OpenTTD Polska. |
Ostatnie posty
|
Projekt polskie budynki
|
Tak, zamierzam wrzuc...McZapkie — 16:19 |
Projekt polskie budynki
|
Postanowiłem zrewi...pAter — 12:10 |
Projekt polskie budynki
|