Szanowni użytkownicy OpenTTD Polska,

Chcielibyśmy Was poinformować, że po wielu latach działalności, nasze forum zostanie wyłączone za 3 miesiące (koniec lipca 2023), a 9 miesięcy później zostanie całkowicie usunięte. Zdecydowaliśmy się na tę decyzję z powodu spadku aktywności użytkowników oraz zmian w sposobie interakcji i dzielenia się wiedzą w społeczności OpenTTD. Chcemy jednak podkreślić, że nie kończymy naszej działalności całkowicie. Nadal będziemy dostępni na Discordzie oraz Facebooku, gdzie będziemy mieli nadzieję kontynuować rozmowy i dzielić się wiedzą zainteresowanymi graczami. Dziękujemy Wam za lata aktywności na naszym forum i mamy nadzieję, że będziemy mogli kontynuować naszą współpracę w innych miejscach.

Z poważaniem,
Zespół OpenTTD Polska.
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turniej Plane On The Sky server BIGGER start 18.00 środa 29.12.2010 [ZAKOŃCZONY]
4. Turniej Plane On The Sky server BIGGER start 18.00

Start:
-29.12.2010 godz. 18.00

Koniec:
-29.12.2010 godz. 23.00

Data rozpoczęcia gry:
-1945

Czas trwania rozgrywki:
-5h

GRF'y potrzebne do rozgrywki i info:
- Polish PKP Set v1.6
- eGRVTS v1.0
- Generic Tram Set v0.4
- Ikarus Set 5.3
- max Pociągi 100
- max Samochody 50
- max Samoloty 5000
- max Statki 100
- kredyt 1,2mln zł
- wyłączone brakedowny(zepsucia)

Lista startowa (lista zamknięta): (nawiasy przy nikach znikną po potwierdzeniu udziału w turnieju)
1. (Mouse)(nieobecny)
2. Daniel94 Czajnikowiec
3. (Hajden)(nieobecny)
4. El_Fuego PL
5. shoter
6. Petr Cz Razmir
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

UWAGA:

1. TURNIEJ ODBYWA SIĘ NA ZASADZIE PROWADZENIA FIRMY PRZY UŻYCIU TYLKO I WYŁACZNIE SAMOLOTÓW I ZWYCIĘŻA FIRMA, KTÓRA MA NAJWIĘKSZY INCOME(Przychód) PRZY ICH UŻYCIU

2. FIRMA UŻYWAJĄCA POCIĄGÓW BĄDZ SAMOCHODÓW, CZY STATKÓW W PODNIESIENIU INCOMU(Przychodu) ZOSTANIE WYKLUCZONA Z GRY 2*

3. MOŻNA GRAĆ SAMEMU LUB W DRUŻYNIE (drużyny tylko 2-osobowe na 1 firmę)

4. ZASADY GRY W TURNIEJACH JAK I ZLICZNIA PUNKTÓW W WĄTKU "KLASYFIKACJA GENERALNA", JEŻELI CHODZI O DRUŻYNOWE ZAJĘCIE MIEJSCA PUNKTOWANEGO, PO RÓWNO ZOSTAJĄ ONE ZAPISANE OSOBĄ, KTÓRE WSPÓLNIE PROWADZIŁY FIRME

5. CHĘTNYCH PROSZĘ O NAPISANIE POSTA Z WYRAZEM CHĘCI UCZESTNICTWA W TYM TOPICU, PO ZAPEŁNIENIU POWYŻSZEJ LISTY, UCZESTNICZENIE W ROZGRYWCE BĘDZIE NIEMOŻLIWE.PODCZAS TRWANIA TURNIEJU NIE BEDZIE MOŻNA GRAĆ ACZKOLWIEK MOŻNA OBSERWOWAĆ PRZEBIEG ROZGRYWKI "(TOPIK ZOSTANIE ZAMKNIĘTY PO ZAKOŃCZENIU TURNIEJU, WSZELKIE KWESTIE UZGODNIENOWIE CO DO DRUŻYN KIERUJCIE DO TOPICU "TURNIEJE Shoutbox (wasze propozycje, wrażenia z turniejów, rozmowy na ich temat)" TYLKO NIE TUTAJ BO TUTAJ PROSZE O JEDNOZNACZNĄ ODP. CO DO UCZESTNICTWA

SKOROWIDŹ
2* NIE DOTYCZTY TRANSFERU DO LOTNISKA

Zachęcam do uczestniczenia w turnieju i pozdrawiam
KJ(KeyJey)[PL]
ja sie dolaczam
KeyJey am problem z openem i nie wiem czy uda mi się szybko naprawić czy możesz dodać do mojej firmy Czajnikowca?

(27-12-2010, 13:31)Daniel94 napisał(a): KeyJey am problem z openem i nie wiem czy uda mi się szybko naprawić czy możesz dodać do mojej firmy Czajnikowca?

ok dodam Wink
potwierdzam uczestnictwo , do juterka, pozdrawiam
ok to jeszcze poprosze innych zapisanych o potwierdzenie udziału w turnieju Smile
witam ponownie , mam mały problem bo z przyczyn losowych których wczoraj niestety nie mogłem przewidzieć nie wiem czy sie wyrobie na rozpoczęcie turnieju wiec jeśli nie bedzie mnie do 18.05 zaczynajcie bezemnie( mrozik i problemy z autem), przepraszam za zamieszanie, ale napewno pojawie sie popatrzeć , jak tylko sie uporam
spoko jesteś zapisany El_Fuego najwyżej zaczniesz z opóźnieniem małym Wink

btw jeżeli udział nie zostanie potwierdzony przez większość ilość graczy zapisanych na liście wówczas anuluje turniej i przeniose go na inny termin
Ja potwierdzam udział, mogę mieć problemy z połączeniem, bo coś orange zamula, czy to bedzie jakis problem?
Problem w tym Czajnikowiec, że jest nas za mało chyba rozpisze ten turniej na nowo w innym terminie :/ jesteś ty i El_Fuego i nie wiem czy on dotrze :/
zgłaszam udział w turnieju
potwierdzam obecnośc ;]
Ok zbieramy się na serwerze za 4 min turniej
ej zainstalowałem najnowszą wersje ottd ze strony openttd.org i pisze ze mam niezgodna wersje... ;/
bo na serwerze uzywacie wersji beta 1.1.0 chyba a ja mam 1.0.5 wiec o co chodzi
Heh, akurat net mi sie skonczyl przed samym turniejem, pelne lacze bede mial ok 6 stycznia... Ja pier**le, a tak chcialem Was rozgromic.
Bardzo trudny turniej,ciężko jest nadążyć za szybkimi samolotami ale wreszcie sie udalo Wink.Fajnie jest miec 1sze miejsce.
Tak wyglądał stan mojej floty i firmy na końcu gry :
[Obrazek: skp23rdoct1963.png]
(29-12-2010, 21:39)mouse napisał(a): Heh, akurat net mi sie skonczyl przed samym turniejem, pelne lacze bede mial ok 6 stycznia... Ja pier**le, a tak chcialem Was rozgromic.

Będą jeszcze okazje Mouse Tongue

Wyniki turnieju income rok 1962:
1. shoter (299,270,898 zł)
2. Czajnikowiec i Daniel94 (174,811,686 zł)
3. Petr Cz i Razmir (56,800,182 zł)
4. EL_Fuego PL (16,308,724 zł)

Dziękuje za udział w turnieju i zachęcam do zapisów w kolejnych Smile

pozdrawiam
KJ(KeyJey)[PL]

topik zamknięty
Save z turnieju: http://openttd.2ap.pl/index.php?cat=down...lik.php?35

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
[-]
Witaj
You have to register before you can post on our site.

Login/Adres e-mail:

Hasło:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Szanowni użytkownicy OpenTTD Polska,
Chcielibyśmy Was poinformować, że po wielu latach działalności, nasze forum zostanie wyłączone za 3 miesiące (koniec lipca 2023), a 9 miesięcy później zostanie całkowicie usunięte. Zdecydowaliśmy się na tę decyzję z powodu spadku aktywności użytkowników oraz zmian w sposobie interakcji i dzielenia się wiedzą w społeczności OpenTTD. Chcemy jednak podkreślić, że nie kończymy naszej działalności całkowicie. Nadal będziemy dostępni na Discordzie oraz Facebooku, gdzie będziemy mieli nadzieję kontynuować rozmowy i dzielić się wiedzą zainteresowanymi graczami. Dziękujemy Wam za lata aktywności na naszym forum i mamy nadzieję, że będziemy mogli kontynuować naszą współpracę w innych miejscach.
Z poważaniem,
Zespół OpenTTD Polska.

[-]
Discord

[-]
Ostatnie posty
Europa Centralna V4 [16384x16384]
@"pAter"...pAter — 21:14
Europa Centralna V4 [16384x16384]
@"pAter" m...Walter Novotny — 16:34
Open TTD problem z wyładunkiem towarów.
Jeśli na stację od...LaChupacabra — 23:32