TT-Forums releases
TT-Forums development
Dokumentacja autora
FIRS - Full Industry Replacement Set to jeden z najpopularniejszych dodatków zmieniających całkowicie dostępne przedsiębiorstwa. Przewija się przez forum od dawna, od lat istnieje serwer oparty o ten dodatek, aż dziw że nie było tutaj tematu jemu poświęconemu
Być może dlatego przegapiłem fakt, że wydana została nowa główna wersja dodatku - FIRS 4 jest z nami od 1 kwietnia tego roku, a wczoraj wyszła aktualizacja do wersji 4.3.0. Główne zmiany względem obecnej na naszych serwerach wersji FIRS 3 to całkowicie przepisana od nowa ekonomia Steeltown oraz usunięta ekonomia Extreme. Żeby uniknąć podobnych pominięć w przyszłości, uznałem że założę ten temat 
Przy okazji, jako że w najnowszej wersji doszło wiele nowych tekstów, polska wersja jest dość wybrakowana. Chciałbym zabrać się za poprawki, na podstawie tłumaczeń nazw przemysłowych dostępnych na wikipedii
Jednak nie wiem, kiedy należy dodawać odmianę przez przypadki która jest w pliku https://github.com/andythenorth/firs/blo...polish.lng użyta przy niektórych nazwach, ale nie przy wszystkich. Ktoś z was wie od czego to zależy?
Tak samo {G=xxx}, czy rodzajnik męski/żeński/nijaki jest gdziekolwiek wykorzystywany?
TT-Forums development
Dokumentacja autora
FIRS - Full Industry Replacement Set to jeden z najpopularniejszych dodatków zmieniających całkowicie dostępne przedsiębiorstwa. Przewija się przez forum od dawna, od lat istnieje serwer oparty o ten dodatek, aż dziw że nie było tutaj tematu jemu poświęconemu

Przy okazji, jako że w najnowszej wersji doszło wiele nowych tekstów, polska wersja jest dość wybrakowana. Chciałbym zabrać się za poprawki, na podstawie tłumaczeń nazw przemysłowych dostępnych na wikipedii

Tak samo {G=xxx}, czy rodzajnik męski/żeński/nijaki jest gdziekolwiek wykorzystywany?