Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gry na słabego laptopa.
Cześć mam pytanko. 
Jakie gry polecili byście na laptopa z Windows 10 home, procesor Intel 1,6ghz, z zintegrowaną kartą graficzną.

Grałem kiedyś w grę z wymaganiami 2ghz i gra nawet płynnie chodziła, ale wolałbym gry poniżej 2ghz, mogą mieć też wymagania poniżej 1.6ghz.

Dziękuję wszystkim za propozycje gier. Głównie interesują mnie strategie, ekonomiczne, ekonomiczno-strategiczne, symulatory i przygodówki.
Odpowiedz
Hej, jest naprawdę dużo fajnych gier nie wymagających dobrego procesora np. (te płatne) Gta San Andreas, Farming Simulator 13, Simcity 3000, Swat 4.
I te darmowe: World of tanks blitz, Shakes and Fidget oraz Euro truck simulator. Musisz dokładnie zobaczyć wymagania bo niektóre mogą nie dać rady ale większość  raczej pójdzie.
Odpowiedz
(20-05-2021, 13:16)RoxonexPL napisał(a): Hej, jest naprawdę dużo fajnych gier nie wymagających dobrego procesora np. (te płatne) Gta San Andreas, Farming Simulator 13, Simcity 3000, Swat 4.
I te darmowe: World of tanks blitz, Shakes and Fidget oraz Euro truck simulator. Musisz dokładnie zobaczyć wymagania bo niektóre mogą nie dać rady ale większość  raczej pójdzie.
z tego co wiem, to ETS niestety nie jest darmowy, jest dostępny odpłatnie na steamie, a wymagania raczej większe niż spełnia mój lapek Sad a szkoda

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
gram 2 gry jedna jest open ttd a drugia jest po Česki bitva o Wesnot po Polski newiem jak przeglondat???ale wiem že ta gra niema 100%transfleru?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
[-]
Witaj
You have to register before you can post on our site.

Login/Adres e-mail:

Hasło:

[-]
Discord

[-]
Ostatnie posty
Polish Train Set
Zakładam że działa, ...qamil — 19:42
Polish Train Set
Dzięki wielkie! Dobr...101ksl — 10:33
Polish Train Set
Tymczasowo wersja bę...qamil — 22:51