Liczba postów: 105
Liczba wątków: 13
Czy są planowane kolejne turnieje? Z tego co widzę to parę lat temu było ich sporo, a teraz... Cisza. Czy ten dział w ogóle jeszcze żyje?
Liczba postów: 423
Liczba wątków: 32
Niestety już umarło i to dobre kilka lat kiedyś KeyJey organizował co 2 miesiące turnieje
A kto ma tutaj moc organizowania turniejów (na przykład takich offline)? Nie chodzi zaraz o nagrody, tylko o zabawę. Czy potrzebne są do tego jakieś specjalne uprawnienia, czy wystarczy znaleźć chętnych, określić zasady i powiedzieć "Bawcie się"?
(14-07-2019, 22:48)yazalo napisał(a): A kto ma tutaj moc organizowania turniejów (na przykład takich offline)? Nie chodzi zaraz o nagrody, tylko o zabawę. Czy potrzebne są do tego jakieś specjalne uprawnienia, czy wystarczy znaleźć chętnych, określić zasady i powiedzieć "Bawcie się"?
Możesz sam spróbować ale ostrzegam wątpię aby ktoś chciał
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 114
Chętnie bym zorganizował turniej, ale niestety brak graczy chętnych do wzięcia udziału. Ostatnio na turniej zgłosiły się 2 osoby :/
(19-07-2019, 18:28)Mouse napisał(a): Chętnie bym zorganizował turniej, ale niestety brak graczy chętnych do wzięcia udziału. Ostatnio na turniej zgłosiły się 2 osoby :/
Niestety Mouse to nie jest to samo co kiedyś

Ahh... aż normalnie łezka w oku się kręci na myśl Starych dobrych turniejów które organizował KJ <3 Brakuje mi strasznie tych starych czasów gdzie grali Pawilonek , niemiec , KJ , Rysh i wiele innych
Mimo wszystko, można spróbować -
czy są jacyś chętni do turnieju offline? Ze względu na wakacje myślę że dość długi czas na zgłoszenia jest wskazanym elementem, powiedzmy że do końca lipca. Jeśli zgłosi się wystarczająca liczba osób (tak przynajmniej z pięć), ustalimy dalsze zasady (postaram się jak największą część ustalać z chętnymi

).
Dobra, rozumiem, brak chęci. Jeśli jednak kiedyś ktoś jeszcze będzie organizował taki turniej to pamiętajcie o mnie