Szanowni użytkownicy OpenTTD Polska,

Chcielibyśmy Was poinformować, że po wielu latach działalności, nasze forum zostanie wyłączone za 3 miesiące (koniec lipca 2023), a 9 miesięcy później zostanie całkowicie usunięte. Zdecydowaliśmy się na tę decyzję z powodu spadku aktywności użytkowników oraz zmian w sposobie interakcji i dzielenia się wiedzą w społeczności OpenTTD. Chcemy jednak podkreślić, że nie kończymy naszej działalności całkowicie. Nadal będziemy dostępni na Discordzie oraz Facebooku, gdzie będziemy mieli nadzieję kontynuować rozmowy i dzielić się wiedzą zainteresowanymi graczami. Dziękujemy Wam za lata aktywności na naszym forum i mamy nadzieję, że będziemy mogli kontynuować naszą współpracę w innych miejscach.

Z poważaniem,
Zespół OpenTTD Polska.
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cześć wszsystkim
Smile 
Cześć wszystkim mam na imię Tadeusz i mam 14 lat. większość może mnie znać z td2. Mnie interesuje kolej, komunikacja miejska, lotnictwo cywilne i ratownictwo. Smile Lubie też Touhou. Serio. Prosze o wyrozumiałość gdyż to jest mój pierwszy post. Miło was poznać!
Odpowiedz
13 lat i już grasz w dość hardcorowy symulator.
Szacun.
Odpowiedz
(27-08-2017, 21:51)shoter napisał(a): 13 lat i już grasz w dość hardcorowy symulator.
Szacun.

Myślisz że tylko on ma 13 lat? ;Wink

W załączniku jeden z moich "sejwów" dla przykładu Wink

( W menu "oszóstw" ( Ctrl + Alt + C ) musisz przeklikać na firmę 5 "ARRIVA RP" )

Załączone pliki
.sav   ARRIVA RP, 4 lip 1990.sav (Rozmiar: 936.93 KB / Pobrań: 80)
Odpowiedz
(01-09-2017, 11:25)jas777_PL napisał(a):
(27-08-2017, 21:51)shoter napisał(a): 13 lat i już grasz w dość hardcorowy symulator.
Szacun.

( W menu "oszóstw" ( Ctrl + Alt + C ) musisz przeklikać na firmę 5 "ARRIVA RP" )

*Dodaje jeszcze dwa bo źle wybrałem :/ Wink

Załączone pliki
.sav   ARRIVA RP, 2 kwi 2049_glownie_pasazery.sav (Rozmiar: 1.01 MB / Pobrań: 81)
.sav   ARRIVA RP, 5 gru 2049_towary.sav (Rozmiar: 1.03 MB / Pobrań: 87)
Odpowiedz
Tadek40 nedej se zlomit. Každý tu začínal hrát jako mladý hráč. Máme náskok ta hra začala v roce 1993. I bylo nám v tu dobu okolo jako tobě je dnes. Mě spíše teší, že i mladý lidi hrají tuto legendární hru. Nevím jestli Česky rozumíš, ale google trans. ti přeloží. Vítej nová generace mezi náma. I zeptej se na pomoc až něco bude třeba.
Odpowiedz
(01-09-2017, 11:25)jas777_PL napisał(a):
Szacun.

Ja tez mam trzynaście...
Odpowiedz
Jaki zbieg okoliczności, też kiedyś miałem 13.
Odpowiedz
Gdy byłem w waszym wieku to już miałem 18 lat.
Odpowiedz
Nie znalazłem jakiegoś osobnego działu (no chyba, że jestem ślepy Big Grin ) więc tu się z Wami przywitam.
Cześć! Smile
Odpowiedz
Cześć wszystkim, wróciłam do TTD po kilku latach przerwy, ściągam też wersję na androida, jest sentyment Big Grin
Odpowiedz
Cześć! Zapraszamy do gry na multi na naszych serwerach Smile
Odpowiedz
E no a co w tym takiego, że 13 lat (teraz może i 14 już), może jakiś umysł nadto rozwinięty ma Wink) Witam serdecznie wszystkich lubujących się w OpenTDD
Odpowiedz
Ja także mam 13 lat  Smiley29
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
[-]
Witaj
You have to register before you can post on our site.

Login/Adres e-mail:

Hasło:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Szanowni użytkownicy OpenTTD Polska,
Chcielibyśmy Was poinformować, że po wielu latach działalności, nasze forum zostanie wyłączone za 3 miesiące (koniec lipca 2023), a 9 miesięcy później zostanie całkowicie usunięte. Zdecydowaliśmy się na tę decyzję z powodu spadku aktywności użytkowników oraz zmian w sposobie interakcji i dzielenia się wiedzą w społeczności OpenTTD. Chcemy jednak podkreślić, że nie kończymy naszej działalności całkowicie. Nadal będziemy dostępni na Discordzie oraz Facebooku, gdzie będziemy mieli nadzieję kontynuować rozmowy i dzielić się wiedzą zainteresowanymi graczami. Dziękujemy Wam za lata aktywności na naszym forum i mamy nadzieję, że będziemy mogli kontynuować naszą współpracę w innych miejscach.
Z poważaniem,
Zespół OpenTTD Polska.

[-]
Discord

[-]
Ostatnie posty
Europa Centralna V4 [16384x16384]
@"pAter"...pAter — 21:14
Europa Centralna V4 [16384x16384]
@"pAter" m...Walter Novotny — 16:34
Open TTD problem z wyładunkiem towarów.
Jeśli na stację od...LaChupacabra — 23:32