Poland Stronk
|
Liczba postów: 1,132
Liczba wątków: 80
19-07-2015, 19:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-07-2015, 22:30 przez niemiec.)
To nie turniej, ale zachęta na wspólne granie.
Chodzi mi po głowie pomysł, aby zebrać się sporą ekipą, uderzyć na zagraniczny serwer i skopać wszystkim dupy  Oczywiście gralibyśmy w jednej firmie. Najbardziej zależy mi na zebraniu starej ekipy
Może któryś z redditowych serwerów? Może polecacie inne? Jeśli by pasowało, proponowałbym sobotę 8 sierpnia godz. ~18.
Liczba postów: 395
Liczba wątków: 22
sam pomysł zagrania starą ekipą już mi się podoba
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 4
Może jakiś TS do tego?
Może jednak nie 1 sierpnia, a tydzień później - 8 sierpnia. Zapomniałem, że Woodstock jest
Liczba postów: 1,116
Liczba wątków: 23
1 sierpnia nie mogę, 8mego ok.
Proponuję server 2 http://www.reddit.com/r/openttd/wiki/server2
po pierwsze jest daylength więc jest czas zrobić konkretne rzeczy,
po drugie współzawodnictwo polega na zbudowaniu największego miasta, więc jest to wymierne.
O ile nabicie jak najwięcej kasy nie wymaga jakiejś super ekipy, o tyle zbudowanie miasta z FIRS jest trudne do ogarnięcia w jedną osobę.
Grałem na tym serwerze i widziałem, że jak ktoś pozapraszał innych graczy do swojej firmy to miał znacznie lepsze wyniki.
Liczba postów: 375
Liczba wątków: 28
A czy nowi gracze jak np. ja też mogą być?
Liczba postów: 570
Liczba wątków: 9
Albo nie na 100% ale ewentu@lnie ja? ^_^
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 114
Zgłaszam się!  Termin obojętnie, byle nie w woodstock. Po 02.08 każdy dzień.
Osobiście miałem okazję grać na zagranicznych serwerach, więc ewentualnie się zgłoszę.
Liczba postów: 859
Ja akurat na 8 mam planowana impreze wiec nie wiem czy dam rade, ale z przyjemnoscia bym zagral ze stara ekipa, choc "forma" nie ta..
Liczba postów: 115
Liczba wątków: 0
Ja tam byłbym za tym by grać na tym serwerze na którym będzie najwięcej ludzi w danym momencie
(21-07-2015, 22:29)MPK Lublin napisał(a): Ja tam byłbym za tym by grać na tym serwerze na którym będzie najwięcej ludzi w danym momencie 
Lecz równocześnie może się dość lagować ale... to zależy.
Liczba postów: 525
Liczba wątków: 48
No cóż najchętniej to bym zagrał wy wszyscy przeciwko mnie 
Ekhm taki żarcik problem z skopaniem tyłków i daniem czadu na zagranicznym serwerze ogranicza się do trzech istotnych rzeczy:
1. będziesz grać finezyjnie to Cię zaczną blokować
2. będzie Ci dobrze szło zaczną po Tobie jechać
3. panuje tam totalny chaos
Ale żeby nie było jestem za freestylem, ale na naszych serwerach. Po prostu szkoda naszego czasu, zbierzemy się trafi się jeden Jaskiniowiec co nas zblokuje i po grze
Liczba postów: 115
Liczba wątków: 0
O to też chodzi aby się bronić przed atakiem "obcych" i aby im również przeszkadzać  O ile jest to dozwolone.
Liczba postów: 859
(22-07-2015, 11:52)MPK Lublin napisał(a): i aby im również przeszkadzać O ile jest to dozwolone.
Po co? Zeby pokazac ze polak musi jak zwykle kombinowac i nie potrafi uczciwie ?
Liczba postów: 1,116
Liczba wątków: 23
(21-07-2015, 23:49)KJ(KeyJey)[PL] napisał(a): Ekhm taki żarcik problem z skopaniem tyłków i daniem czadu na zagranicznym serwerze ogranicza się do trzech istotnych rzeczy:
3. panuje tam totalny chaos Jeśli chodzi o serwery reddita, np. vanilla hard 2, to nic takiego nie zauważyłem.
Nie tylko nie blokują, ale przestawiają tory i drogi jak się poprosi, ktoś też pomógł mi zwracając mi uwagę na moje zablokowane pociągi.
Problem tam jest inny - tam są naprawdę mocne ekipy, goście się nie certolą, wielotorowe magistrale z podtrójnymi'czelendżerami' z 50 wagonami na haku,
ensp rozwożone po mapie samolotami i inne takie klimaty.
Więc nie wiem, kto komu skopie d...
Liczba postów: 452
Liczba wątków: 14
Mógłbym na jakąś godzinkę wejść. Zapowiada się ciekawie
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 114
(22-07-2015, 14:46)jakubg1 napisał(a): Mógłbym na jakąś godzinkę wejść. Zapowiada się ciekawie 
O ile do tego czasu nie zostaniesz zbanowany.
Liczba postów: 525
Liczba wątków: 48
(22-07-2015, 14:23)McZapkie napisał(a): (21-07-2015, 23:49)KJ(KeyJey)[PL] napisał(a): Ekhm taki żarcik problem z skopaniem tyłków i daniem czadu na zagranicznym serwerze ogranicza się do trzech istotnych rzeczy:
3. panuje tam totalny chaos Jeśli chodzi o serwery reddita, np. vanilla hard 2, to nic takiego nie zauważyłem.
Nie tylko nie blokują, ale przestawiają tory i drogi jak się poprosi, ktoś też pomógł mi zwracając mi uwagę na moje zablokowane pociągi.
Problem tam jest inny - tam są naprawdę mocne ekipy, goście się nie certolą, wielotorowe magistrale z podtrójnymi'czelendżerami' z 50 wagonami na haku,
ensp rozwożone po mapie samolotami i inne takie klimaty.
Więc nie wiem, kto komu skopie d... 
Byłem na Vanilli, ale chyba to był standard fakt faktem dobrze grają można by się było tam wpakować rzecz jasna na harda :> Co do reszty to może trafiłeś na akurat spokojną sesję, a wszędzie się mogą zdarzyć turbulencje
Panowie, mnie nie będzie w tą sobotę.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
Witaj
|
You have to register before you can post on our site.
|
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
|
Szanowni użytkownicy OpenTTD Polska,
|
Chcielibyśmy Was poinformować, że po wielu latach działalności, nasze forum zostanie wyłączone za 3 miesiące (koniec lipca 2023), a 9 miesięcy później zostanie całkowicie usunięte. Zdecydowaliśmy się na tę decyzję z powodu spadku aktywności użytkowników oraz zmian w sposobie interakcji i dzielenia się wiedzą w społeczności OpenTTD.
Chcemy jednak podkreślić, że nie kończymy naszej działalności całkowicie. Nadal będziemy dostępni na Discordzie oraz Facebooku, gdzie będziemy mieli nadzieję kontynuować rozmowy i dzielić się wiedzą zainteresowanymi graczami.
Dziękujemy Wam za lata aktywności na naszym forum i mamy nadzieję, że będziemy mogli kontynuować naszą współpracę w innych miejscach. |
Z poważaniem, |
Zespół OpenTTD Polska. |
|