Przydałby się restart na serwerze

- strasznie ciasno już się zrobiło z tym przemysłem. Chciałem zacząć rozwijać inne miasto, ale wszystkie są już w koło pozarastane fabrykami. Przy okazji może zaktualizowałbyś FIRS'a? Ale koniecznie zaznacz opcję, aby zakłady przetwórcze mogły upadać. Są też w skrypcie Industry Constructor ograniczenia gęstości przedsiębiorstw na mapie. W sumie można by było skopiować z niego parę funkcji do NWD - na takich długich czasowo mapach zwłaszcza z FIRS'em byłoby to przydatne. A tak poza tym:
-Dobrze by było ograniczyć liczbę miast -
bardzo mało będzie ok, ale można też ustawić ich jeszcze mniej np.80 - jedno, że gra się wtedy ciekawiej; drugie, że i tak wątpliwe jest, aby ktokolwiek, kiedykolwiek zdołał te wszystkie miasta połączyć, większość więc robi za niepotrzebne eyecandy, zwłaszcza gdy się testuje skrypt.
-W tym górzystym terenie trochę zbyt trudno się buduje - ja tam jestem zwolennikiem równinnego terenu, ale jeśli byś zwiększył ustawienie różnorodność terenu też już będzie lepiej. Gdybyś coś zmieniał, sprawdź może najpierw offline te ustawienia, bo bywają bardzo mylące.
-Prawdopodobnie któryś z dodatków kolejowych sprawia, że pociągi w późniejszych latach stają się bardzo awaryjne - ich maksymalna niezawodność spada poniżej 40%. Ostatnio gdy w grze offline usunąłem Monolev Replacement Set, niby wszystko było ok, ale nie jestem pewien czy to o to chodzi. W każdym bądź razie można by było wyłączyć awarie.
-Co do kolei w dodatku Brianum X2014 trzeba zmienić paletę kolorów z Default na Legacy. Po za tym, ja tam wolałbym jednak 2cc niż NARS + Monolev.
-Co do transportu miejskiego, można by było dodać Ikarus Set i 2cc Tram set, w miejsce autobusów i tramwai z eGRVTS'a - co by nie robić, nie wyrabiają się one z transportem pasażerów, po prostu mają zbyt wolny załadunek, który niestety psuje ten set pod tym względem.
-Co do statków, można dać redFish'a w miejsce Squida - są bardziej pojemne. Ewentualnie można dodać set Very Large Ship - są to statki z oryginalną grafiką TT, ale z o wieeele większą ładownością

(do 15kt)
-I jeszcze jedna prośba

Abyś dodał Industral Stations Renewal (włączone niestandartowe stocznie i doki) + Japan Set3: stations (najlepiej w wersji 3.5) - tak, to zwykłe eyecandy, ale brakuje mi ich w grze.