Szanowni użytkownicy OpenTTD Polska,

Chcielibyśmy Was poinformować, że po wielu latach działalności, nasze forum zostanie wyłączone za 3 miesiące (koniec lipca 2023), a 9 miesięcy później zostanie całkowicie usunięte. Zdecydowaliśmy się na tę decyzję z powodu spadku aktywności użytkowników oraz zmian w sposobie interakcji i dzielenia się wiedzą w społeczności OpenTTD. Chcemy jednak podkreślić, że nie kończymy naszej działalności całkowicie. Nadal będziemy dostępni na Discordzie oraz Facebooku, gdzie będziemy mieli nadzieję kontynuować rozmowy i dzielić się wiedzą zainteresowanymi graczami. Dziękujemy Wam za lata aktywności na naszym forum i mamy nadzieję, że będziemy mogli kontynuować naszą współpracę w innych miejscach.

Z poważaniem,
Zespół OpenTTD Polska.
Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Witam sedecznie
Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie Big Grin
Odpowiedz
Witam serdecznie koledzy! Wink
Odpowiedz
Witam wszystkich Smile
Przez was znowu marnuje godziny ... Big Grin
Odpowiedz
witam wszystkich serdecznie Smile
Odpowiedz
Witam wszystkich maniaków TT tej starej ale dalej jarej gierki Smile Malwina
Odpowiedz
Witam wszystkich, dobrze wyżej napisane - stare, ale jare! Fajnie, że istnieje nawet takie forum o tym, pozdrawiam :)
Odpowiedz
Witam wszystkich na forum. W tą gierke grywałem jeszcze na starym windowsie. Najpierw ładowała się przez takie czarne okienko a`la Dos Big Grin To były czasy. Fajnie, że jest wersja online bardzo podobna.
Odpowiedz
Ja cię kręcę! Rozmawiałem dzisiaj z kumplem o grach i nagle padła nazwa OpenTTD i oniemiałem jak mi powiedział co to jest, bo kiedyś niejedne nocki się zarwało na Transport Tycoon, mega powrót do przeszłości Smile
Odpowiedz
Witam,

Ile nowych nabytków na forum  Thumbsupsmileyanim  

Pracuje nad czymś co może pomóc wam w grze i czerpania z niej przyjemności  Smiley62

Ukażę się w dziale PORADNIKI nie wiem, kiedy, ale nad tym pracuje  Smiley60

Tak by fajnie było i forum odżyło  Smiley16

Pozdrawiam Serdecznie
KJ(KeyJey)]PL]
Odpowiedz
Witam forumowiczów
Odpowiedz
Dzień dobry! Widzę wątek powitań jest, to myślę, trza skorzystać Big Grin W życiu nie miałem do czynienia z Open TDD, ale ostatnio coś mnie tknęło, żeby poszperać trochę w repozytoriach gier dla Arch i znalazłem perełkę Smile Pozdrawiam gorąco! Marek Wink
Odpowiedz
Witam serdecznie.
Jestem również na forum www.tt-forums.net i polskim oraz angielskim Discordzie OTTD.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
[-]
Witaj
You have to register before you can post on our site.

Login/Adres e-mail:

Hasło:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Szanowni użytkownicy OpenTTD Polska,
Chcielibyśmy Was poinformować, że po wielu latach działalności, nasze forum zostanie wyłączone za 3 miesiące (koniec lipca 2023), a 9 miesięcy później zostanie całkowicie usunięte. Zdecydowaliśmy się na tę decyzję z powodu spadku aktywności użytkowników oraz zmian w sposobie interakcji i dzielenia się wiedzą w społeczności OpenTTD. Chcemy jednak podkreślić, że nie kończymy naszej działalności całkowicie. Nadal będziemy dostępni na Discordzie oraz Facebooku, gdzie będziemy mieli nadzieję kontynuować rozmowy i dzielić się wiedzą zainteresowanymi graczami. Dziękujemy Wam za lata aktywności na naszym forum i mamy nadzieję, że będziemy mogli kontynuować naszą współpracę w innych miejscach.
Z poważaniem,
Zespół OpenTTD Polska.

[-]
Discord

[-]
Ostatnie posty
Projekt polskie budynki
Tak, zamierzam wrzuc...McZapkie — 16:19
Projekt polskie budynki
Postanowiłem zrewi...pAter — 12:10
Projekt polskie budynki
Postanowiłem zrewita...McZapkie — 00:48