Szanowni użytkownicy OpenTTD Polska,

Chcielibyśmy Was poinformować, że po wielu latach działalności, nasze forum zostanie wyłączone za 3 miesiące (koniec lipca 2023), a 9 miesięcy później zostanie całkowicie usunięte. Zdecydowaliśmy się na tę decyzję z powodu spadku aktywności użytkowników oraz zmian w sposobie interakcji i dzielenia się wiedzą w społeczności OpenTTD. Chcemy jednak podkreślić, że nie kończymy naszej działalności całkowicie. Nadal będziemy dostępni na Discordzie oraz Facebooku, gdzie będziemy mieli nadzieję kontynuować rozmowy i dzielić się wiedzą zainteresowanymi graczami. Dziękujemy Wam za lata aktywności na naszym forum i mamy nadzieję, że będziemy mogli kontynuować naszą współpracę w innych miejscach.

Z poważaniem,
Zespół OpenTTD Polska.
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Takie tam testy
Ponieważ pusto w tym dziale, wrzucam dotychczasowy rekord z serwera PL-experimental.
Miliard PLN nie jest wielkim osiągnięciem w porównaniu do rekordów na regularnych serwerach, ale biorąc pod uwagę ustawione koszty i poziom trudności, było to nie trywialne - dwa razy byłem prawie bankrutem. Pozostałym graczom zabrakło "prawie", więc wygrałem walkowerem.

Jest jeszcze wiele rzeczy do poprawienia i zoptymalizowania oraz magistrala wschodnia do przerobienia na rurociąg, ale z powodu błędów synchronizacji musiałem przerwać rozgrywkę.
Chętnych zapraszam do próby pobicia mojego rekordu Smile
Odpowiedz
A takie pytanie troszeczke offtopowe. Ten błąd w cargodist to moźe powodować też crashe na singlu? Bo mi sie w 1.4.2 zaczął openttd sypać i wróciłem do 1.4.1 =(
Odpowiedz
Raczej nie. Podejrzewam że błąd był "od zawsze" bo na 1.4.1 też wyskakiwały błędy synchronizacji, również na serwerze Polska 1024x1024
Odpowiedz
Możesz udostępnić save'a z tej gry?
Odpowiedz
(01-09-2014, 23:38)KJ(KeyJey)[PL] napisał(a): Możesz udostępnić save'a z tej gry?
Plik sav dołączyłem, ale widze żę nie wszedł bo miał ponad 4MB,
w takim razie jest pod tym linkiem:
http://149.156.194.203/~mczapkie/Train/t...wi2044.sav
Odpowiedz
(03-09-2014, 13:01)McZapkie napisał(a):
(01-09-2014, 23:38)KJ(KeyJey)[PL] napisał(a): Możesz udostępnić save'a z tej gry?
Plik sav dołączyłem, ale widze żę nie wszedł bo miał ponad 4MB,
w takim razie jest pod tym linkiem:
http://149.156.194.203/~mczapkie/Train/t...wi2044.sav

ok dzięki Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
[-]
Witaj
You have to register before you can post on our site.

Login/Adres e-mail:

Hasło:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Szanowni użytkownicy OpenTTD Polska,
Chcielibyśmy Was poinformować, że po wielu latach działalności, nasze forum zostanie wyłączone za 3 miesiące (koniec lipca 2023), a 9 miesięcy później zostanie całkowicie usunięte. Zdecydowaliśmy się na tę decyzję z powodu spadku aktywności użytkowników oraz zmian w sposobie interakcji i dzielenia się wiedzą w społeczności OpenTTD. Chcemy jednak podkreślić, że nie kończymy naszej działalności całkowicie. Nadal będziemy dostępni na Discordzie oraz Facebooku, gdzie będziemy mieli nadzieję kontynuować rozmowy i dzielić się wiedzą zainteresowanymi graczami. Dziękujemy Wam za lata aktywności na naszym forum i mamy nadzieję, że będziemy mogli kontynuować naszą współpracę w innych miejscach.
Z poważaniem,
Zespół OpenTTD Polska.

[-]
Discord

[-]
Ostatnie posty
Projekt polskie budynki
Tak, zamierzam wrzuc...McZapkie — 16:19
Projekt polskie budynki
Postanowiłem zrewi...pAter — 12:10
Projekt polskie budynki
Postanowiłem zrewita...McZapkie — 00:48