Liczba postów: 93
Liczba wątków: 14
Czy chcesz aby na serwerze znalazły się następujące dodatki:
a) Industrial_Stations_Renewal-1.0.0 - zróżnicowane budynki dla stacji towarowych
b) Dutch Station Addition Set - ładniejsze budynki stacji kolejowych
b) redFISH-0.1 z parametrem "tylko żegluga śródlądowa"
Liczba postów: 1,115
Liczba wątków: 23
Trochę bez sensu ta ankieta bo pytanie jest o zupełnie różne dodatki.
Moim zdaniem Redfish jest zbyt mocny, Fish2 jest OK ale w pełnym wydaniu.
Liczba postów: 1,132
Liczba wątków: 80
Nie lepiej wymienić kilka różnych dodatków w odpowiedziach?
Zebrałem tu razem wszystkie dodatki, o które najczęściej się dopominali uczestnicy dyskusji (proszę sobie ją prześledzić) . Po co mnożyć ankiety jak większość chce od razu znacznego ulepszenia "widoku i miodności" gry ... po co będziemy dzielić zapałkę na czworo ... a z ustaleniem parametrów dla redFisha to bystry admin też sobie spokojnie poradzi ... zawsze je może dobrać doświadczalnie ... jak będą jakieś przegięcia to "po cichu" może przecież parametr zmienić w następnej grze ... (koszty/dochody etc. ... ) myślę, że w ciągu tygodnia na pewno znajdzie złoty środek ustawień

Poza tym, no nie czarujmy się ... ilu graczy wykorzystuje w ogóle statki do transportu czegokolwiek ... ale oczywiście miło, że czasem tam "coś" po rzece płynie ...
Liczba postów: 1,084
Liczba wątków: 10
(28-07-2014, 21:19)Tocznet napisał(a): Po co mnożyć ankiety jak większość chce od razu znacznego ulepszenia "widoku i miodności" gry...
Na przykład po to, żebym mógł zagłosować "za" ISR i dodatkami stacyjnymi, ale "przeciw" setom statków.
Liczba postów: 570
Liczba wątków: 9
Jestem za ale za normalnym fish fish squid 5 a nie redfish

te "czerwone ryby" mają jak dla mnie przesadzone ładowności
29-07-2014, 18:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2014, 18:13 przez Tocznet.)
Chłopaki , proponuję już teraz nie marudzić i zagłosować jak jest .... Jak strasznie komuś ten redFish będzie przeszkadzał to niech zrobi ankietę za jakiś tydzień albo dwa i będzie po sprawie ....
Liczba postów: 1,355
Liczba wątków: 114
Nie wiem jak to się stało, że nie zauważyłem tych ankiet... Nawet dział mi się nie podświetlił jako "nieprzeczytany".
Jakies machlojki tu były na bank