Liczba postów: 93
Liczba wątków: 14
No zaczynam się niepokoić ... już ponad miesiąc temu była ankieta i ...nic ... grałem na serwerze celowo ostatnimi dniami i jestem zawiedzony

.... jeśli te ankiety to pic na wodę fotomontaż to napiszcie od razu lepiej, a nie łudzicie użytkowników, że mają jakiś wpływ na konfigurację serwerów ....
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 114
Hej,
Podjęliśmy decyzję na ostatnim zlocie, że na PKP nie będziemy instalować kolejnych NewGRF z powodu tego, że im jest więcej dodatków, tym jest większy problem. Na ta chwilę z wersji na wersję obserwujemy serwer, ponieważ dziwnym trafem tylko PKP zajmuje o wiele więcej RAM, niż inne serwery.
Co do innych postulatów to sesje i teren nie przeszły.
Poza tym, ankieta przegłosowana 6/4 to trochę kiepsko
Co do liczby głosów to owszem ... przyznaję, że zrobiłem duży "strategiczny", błąd że zrobiłem tą ankietę w okresie wakacyjnym ...
Liczba postów: 299
Liczba wątków: 8
Nwet gdby liczna głosów była większa to podjeliśmy decyzje a powód jest chyba uzasadniony, zbyt wielkie obciąrzenie maszyny, co spowalnia inne serwery
Dobra spoko ... przechodzę grać na inne serwery (wraz z kolegami podzielającymi moje sugestie), gdzie admin jest bardziej elastyczny .... no w końcu są dwa rodzaje adminów ... chcący mieć święty spokój ... i mający serwery tylko po to, aby były ... i cieszyły oko ... admina, ... no i tacy którzy mają pasję i lubią "dłubać" przy swoich serwerach zgodnie z oczekiwaniami użytkowników ... zyskując sobie uznanie i popularność wśród użytkowników ...
Liczba postów: 278
Liczba wątków: 8
Zawsze można te sugestie przenieść na Mapę Polski, skoro problem jest konkretnie z serwerem PKP, to znaczy że na serwerze MP można doinstalować dodatki - w takim razie przegłosowane newgrf mogą wskoczyć właśnie tam.
Można przecież zaproponować wdrożenie NewGRF czasowo, np na miesiąc i sprawdzić jak się gra i ile będzie osób chętnych.
Liczba postów: 318
Liczba wątków: 19
02-10-2014, 20:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-10-2014, 20:06 przez showman.)
Proponuje chwilowo przerobić serwer HARD na taki co ma większą ilość GRF i zobaczymy co się będzie działo... HARD i tak nie cieszy się ostatnio dużą popularnością.
P.S
Chyba o tym ostatnio gadaliśmy przy jakimś napoju procentowym...?
Tak, coś mi się przypomina, że kapustę wtedy zagryzałem.