Liczba postów: 1,370
Liczba wątków: 52
Jak co roku już, spotykamy się razem z forumowiczami na "małego" grilla. W tym roku wybraliśmy mazury, data to 8-9 sierpnia. Proszę o informację kto jest zainteresowany dołączeniem. Jak będziemy mieli ilość osób zadeklarowanych, zaczniemy dzwonić za domkiem.
Pozdrawiam.
Liczba postów: 395
Liczba wątków: 22
zajrzę
Liczba postów: 525
Liczba wątków: 48
Byle domek miał prysznic tym razem, ale co tam Rysh wiadro styka zawsze
Liczba postów: 1,355
Liczba wątków: 114
Wiadro jest zarezerwowane na piwo. Spoko, jezioro będzie.
Liczba postów: 224
Liczba wątków: 9
Kurde, nie pamiętam czy na ostatnim zlocie mówiłam, że będę na następnym. A skoro nie pamiętam jak mówiłam, a pewnie mówiłem, to nie wypada nie być jak się mówiło że się będzie. Co nie?
Witam,
Osoby chętne do przyjazdu proszę o złożenie rezerwacji telefonicznej.
http://www.zamordeje.eu/rezerwacja/index.html
Cena: 60PLN/doba
Czas pobytu: 2 doby
Termin: 8-10 sierpnia
Dobierzcie się w dwójki, trójki lub 5 osób (apartament).
Proszę także o informację w tym temacie po rezerwacji w celu potwierdzenia wizyty.
Chciałbym jeszcze przypomnieć, że im wcześniej zarezerwujecie, tym większe szanse, że pokoje jeszcze będą.
Jeśli ktoś chce wyżywienie - śniadanie, obiad, kolację - to jest do uzgodnienia na miejscu.
Konieczność wpłacenia zaliczki/całej kwoty. Szczegóły uzyskacie podczas rezerwacji telefonicznej.
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 4
Szkoda, akurat w ten weekend mam zlot w Ostrowie wlkp.
Liczba postów: 318
Liczba wątków: 19
Ale cisza... chyba nikt nas nie lubi, albo wszyscy się nas boją i dlatego nikt nie chce przyjechać...
Liczba postów: 859
Ja juz sie dowiadywalem i w tym terminie urlopu nie dostane
Liczba postów: 395
przyjadę specjalnie po to żeby Was wkurzać niepiciem piwa

mogę mieszkać z każdym, byle nie Ryshem... już raz mnie budził w środku nocy i kazał z nim pić
Kozacki Ty sobie pokój tam ogarniaj jakoś bo już wszyscy inni zarezerwowali z tego co wiem...
Liczba postów: 1,132
Liczba wątków: 80
Liczba postów: 224
Liczba wątków: 9
Ano, nie mam jeszcze rezerwacji.
Więc jak by ktoś chciał się jeszcze wbić na trzeciego czy coś to pisać. Ja to na dniach chwiałbym już to ogarnąć.
Miejsce zlotu nieaktualne. Jeśli jest ktoś chętny to proszę pisać w tym dziale. Nocleg darmowy. Szczegóły co do lokalizacji i przebiegu imprezy podam na pw.
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 1
To jest zlot czy nie ma ??
Zgodnie z tym co Mouse napisał, zlot jest termin bez zmian, jedynie miejsce się zmienia, jak ktoś wyraża chęć przyjechania to dostanie informacje o miejscu na PRV.