31-07-2013, 20:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-10-2013, 20:08 przez niemiec.)
Aby zgłosić rekord należy spełnić kilka wymogów:
Na każdym screenie musi być widoczne okienko z listą graczy na serwerze!
Najlepiej, aby screeny nie były ucinane, prosto z gry (CTRL + S).
Mile widziany save z gry.
Wartość firmy ustalana jest według wartości podawanej w oknie firmy.
Ilość przewożonego ładunku, przychód i ocena działalności firmy jest ustalana według okna szczegółów dot. oceny działalności firmy (wykres oceny działalności firmy →szczegóły (prawy górny róg).
Rekordy dotyczą tylko gracza, nazwa firmy nie jest obowiązkowa. W przypadku gry zespołowej, rekord będzie uznawany tylko dwóm graczom. W przypadku większej ilości graczy, zespół musi sam zdecydować kogo wybrać.
Screeny i save'y najlepiej umieszczać poprzez załącznik do postu lub na darmowym i ogólnodostępnym hoscie.
Wszystkie wartości pieniężne powinny być w złotówkach. Wyjątkiem może być podesłanie save'a z gry.
Lista może ulec zmianie.
2013-08-05 - do wykresu z wartością firmy nie jest wymagane okienko firmy, nie jest potrzebna widoczna aktualna data w grze
2013-10-03 - informacje dot. wartości firmy, oceny działalności i przychodu
2013-10-07 - zmiana punktu 4, 5 i 6
Dodałem 3 przykładowe screeny z oceną działalności firmy, produkcją i wykresem (patrz pierwszy post). Dodatkowo zrezygnowałem z wymogu okienka firmy przy wartości firmy oraz widocznej aktualnej daty w grze - widać ją na wykresie.
24-08-2013, 16:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-09-2013, 22:39 przez niemiec.)
Znajac zycie o czyms zapomnialem ale z braku czasu na szybkiego zrobione Zaden to rekord i pierwszy ktory wejdzie mnie pobije ale ot tak zeby byl jakis wyznacznik pod pierwsze rekordy
Serwer: FIRS
Nazwa firmy: TerrorCorp
Gracz(e): Sander (+ mała pomoc od Petr CZ za co chcialbym zeby rowniez byl umieszczony )
Wartość firmy: 12.177.694.960 zł
Ilość p. ładunku: 249.342 pj
Wielkość miasta: 63.586 mieszkanców
Ocena działalności: 893/1000