Szanowni użytkownicy OpenTTD Polska,

Chcielibyśmy Was poinformować, że po wielu latach działalności, nasze forum zostanie wyłączone za 3 miesiące (koniec lipca 2023), a 9 miesięcy później zostanie całkowicie usunięte. Zdecydowaliśmy się na tę decyzję z powodu spadku aktywności użytkowników oraz zmian w sposobie interakcji i dzielenia się wiedzą w społeczności OpenTTD. Chcemy jednak podkreślić, że nie kończymy naszej działalności całkowicie. Nadal będziemy dostępni na Discordzie oraz Facebooku, gdzie będziemy mieli nadzieję kontynuować rozmowy i dzielić się wiedzą zainteresowanymi graczami. Dziękujemy Wam za lata aktywności na naszym forum i mamy nadzieję, że będziemy mogli kontynuować naszą współpracę w innych miejscach.

Z poważaniem,
Zespół OpenTTD Polska.
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Błędy na forum
U mnie jest zamknięty jak mam wszystkie wiadomości przeczytane.
Odpowiedz
Możesz Ty Rysh zrobić taki myk, cobyśmy widzieli w górnym prawym rogu (ale nie po kliknięciu, tylko bezpośrednio na stronie), ile mamy w skrzynce prywatnych wiadomości i czy są nowe?
Odpowiedz
(06-04-2016, 20:05)Emisja napisał(a): Możesz Ty Rysh zrobić taki myk, cobyśmy widzieli w górnym prawym rogu (ale nie po kliknięciu, tylko bezpośrednio na stronie), ile mamy w skrzynce prywatnych wiadomości i czy są nowe?
Nie ma problemu, dodam sobie do zrobienia. Powoli piętrzą mi się zadania Smiley29
Odpowiedz
Chciałbym przypomnieć o sprawie ikonki z nowymi wiadomościami PW, bo na razie to na maila mi piszą, że mam nowy PW Smile
Odpowiedz
(16-05-2016, 15:20)McZapkie napisał(a): Chciałbym przypomnieć o sprawie ikonki z nowymi wiadomościami PW, bo na razie to na maila mi piszą, że mam nowy PW Smile

Hmmm... (załącznik)

Chyba się gdzieś to w ustawieniach znajduje.

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
'Powiadamiaj mnie o nowej wiadomości' ?
Odpowiedz
Myślałem, że mówisz o tym o czym mówi jakubg1. Jeśli nie to wytłumacz jeszcze raz Wink
Odpowiedz
Tylko się dopytowywuję, czy to ta opcja, poniżej jest 'Powiadamiaj mnie o nowej wiadomości przez email', więc domyślam się, żę to pierwsze daje info na stronie jak na screenie.
Odpowiedz
Zamiast pytać, czy to ta opcja, po prostu włącz tą opcję i wyślij sobie prywatną wiadomość. Zobaczysz, czy działa.
Odpowiedz
Nie wiedziałem, że mozna wysłać do samego siebie, ok działa.
Odpowiedz
Może by tak przetłumaczyć do końca wszystkie teksty na forum? (np. "Enter your message." czy "Hi quest" albo "View profile")
Odpowiedz
W ogóle na mobilnej wersji jak jest jakieś większe okienko (np. pisanie "pełnej" odpowiedzi) nie da się okna przesuwać na boki.
Odpowiedz
Ranga "Przyjaciel Forum" nie ma opcji usuwania postów w przeciwieństwie do userów bez rangi.
Odpowiedz
Nie wiem czy to błąd czy tak ma być.

Kiedy jest się jako gość daty np. rejestracji są widoczne tak:
xx-xx-xxxx
A jak jako zarejestrowany tak:
xx.xx.xxxx

Gdzie xx oznacza tutaj liczbę.
Odpowiedz
(25-03-2017, 20:10)Tomasz333333 napisał(a): Nie wiem czy to błąd czy tak ma być.

xx-xx-xxxx
xx.xx.xxxx

Potrafisz z tym żyć ?
Odpowiedz
(27-03-2017, 13:41)Rysh napisał(a):
(25-03-2017, 20:10)Tomasz333333 napisał(a): Nie wiem czy to błąd czy tak ma być.

xx-xx-xxxx
xx.xx.xxxx

Potrafisz z tym żyć ?

Owszem, da się żyć z tym ale nie każdemu może to pasować. Wink
Odpowiedz
To żaden błąd - format daty możesz sobie ustawić w opcjach.
Odpowiedz
Chatbox został wyłączony czy zabrany zwykłym użytkownikom?
Odpowiedz
(28-03-2017, 10:12)d0mi3l napisał(a): Chatbox został wyłączony czy zabrany zwykłym użytkownikom?

Jeśli chodzi o shoutbox to pewnie nie masz uprawnień czy itp. bo ja widzę. (to twoje "zabrany)
Odpowiedz
U mnie też niema shouta ;/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
[-]
Witaj
You have to register before you can post on our site.

Login/Adres e-mail:

Hasło:

[-]
Zamknięcie forum OpenTTD Polska
Szanowni użytkownicy OpenTTD Polska,
Chcielibyśmy Was poinformować, że po wielu latach działalności, nasze forum zostanie wyłączone za 3 miesiące (koniec lipca 2023), a 9 miesięcy później zostanie całkowicie usunięte. Zdecydowaliśmy się na tę decyzję z powodu spadku aktywności użytkowników oraz zmian w sposobie interakcji i dzielenia się wiedzą w społeczności OpenTTD. Chcemy jednak podkreślić, że nie kończymy naszej działalności całkowicie. Nadal będziemy dostępni na Discordzie oraz Facebooku, gdzie będziemy mieli nadzieję kontynuować rozmowy i dzielić się wiedzą zainteresowanymi graczami. Dziękujemy Wam za lata aktywności na naszym forum i mamy nadzieję, że będziemy mogli kontynuować naszą współpracę w innych miejscach.
Z poważaniem,
Zespół OpenTTD Polska.

[-]
Discord

[-]
Ostatnie posty
Projekt polskie budynki
Tak, zamierzam wrzuc...McZapkie — 16:19
Projekt polskie budynki
Postanowiłem zrewi...pAter — 12:10
Projekt polskie budynki
Postanowiłem zrewita...McZapkie — 00:48